MARIJANSKA SVETIŠTA

Zaklada Vigilare predstavlja vam novi kalendar za 2023. godinu na temu „Marijanska svetišta”.

Čast nam je i ovaj put ponuditi vam naš jedinstveni kalendar kojim se podsjećamo na katolički identitet naše domovine i upoznajemo s njezinom bogatom vjerskom baštinom. Svako odabrano mjesto u kalendaru kazuje o Božjoj prisutnosti i pouzdanju u Gospodina, a posebno u zagovor Djevice Marije, u svakodnevnom životu Hrvata tijekom stoljeća. Budimo zahvalni na tom daru vjere naših otaca te kao autentični Božji svjedoci i vjerna Marijina djeca, i danas javno iskazujmo svoju vjeru te odvažno i s ponosom ističimo simbole naše katoličke kulture, svete Katoličke crkve i Isusa Krista, jedinog Spasitelja svijeta i svih ljudi.

U mnogim hrvatskim domovima 

Ovaj marijanski kalendar izlazi već sedmu godinu zaredom i do danas su ga u svojim domovima imale stotine tisuća Hrvata. Vrlo je cijenjen jer se njime promiču tradicionalne i kršćanske vrijednosti, hrvatska kulturna baština i pobožnost prema Majci Božjoj, Kraljici Hrvata.

Zašto je ovo važno?

  • Kao marijanski narod, provodimo svih 365 dana u godini sa svojom nebeskom Majkom.
  • Podsjećamo se na to da je Hrvatska katolička zemlja, s tisućljetnom vjerskom baštinom i tradicijom te zahvaljujemo Bogu na daru naše domovine, na vjeri naših otaca i pripadnosti Katoličkoj crkvi.
  • Spominjemo se svih važnih svetkovina, blagdana, spomendana i raznih događaja iz hrvatske povijesti, kao i Crkvene godine.

Poseban dar

Kalendar „365 dana s Marijom“ može biti vrlo vrijedan dar za vašu obitelj i bližnje. Naručite jedan od najpopularnijih i najtiražnijih kalendara u Hrvatskoj!

Svjedočanstvo vjere

Kalendarom „365 dana s Marijom“ pokazujemo da naš dom pripada Isusu Kristu i Mariji, iskazujemo privrženost kršćanskim vrijednostima i svjedočimo katolički identitet naše, od Boga darovane, domovine Hrvatske.

Probudimo Hrvatsku duhom!
Izmolimo hrvatskom narodu novi blagoslov i duhovnu obnovu redovitim sakramentalnim životom i ustrajnom molitvom krunice. Neka nas u tome nadahne bogatstvo naše katoličke baštine, prikazane u ovom kalendaru, kao i vjernost naših predaka koji su izgradili katoličku Hrvatsku i izgarali za svetu katoličku vjeru!

Majko Božja, Kraljice Hrvata, moli za nas!

NARUČUJEM KALENDAR

„365 dana s Marijom“ za 2023. godinu.

Dostava je besplatna, a svoj prilog možete uplatiti preko priložene uplatnice. Rok dostave u prosjeku iznosi 10-ak dana. Zalihe su ograničene zato je dobro požuriti s narudžbom!

*Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke obrađivati u svrhu promicanja ove narudžbe, kao i statutarnih aktivnosti inicijatora: Zaklada Vigilare, Ul. Janka Grahora 4, 10000 Zagreb. Davanje podataka je dobrovoljno. Imate pravo na pristup i ispravak svojih podataka. Ako ne želite da Zaklada Vigilare obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu provođenja statutarnih aktivnosti, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem na navedenu adresu.

Copyright © Zaklada Vigilare, Ul. Janka Grahora 4, 10000 Zagreb
kontakt@vigilare.hr, 01/6446-421