Uoči blagdana prvog hrvatskog blaženika biskupa Augustina Kažotića – 3. kolovoza – naručite prigodnu kampanju i upoznajte se s jednim od najučenijih i najuglednijih Hrvata svojega vremena.

Narudžbom kampanje „Bl. Augustin Kažotić“ primit ćete brošuru sa životopisom ovog velikog hrvatskog dominikanca i karticu s njegovom relikvijom (trećeg stupnja)!

Ovom kampanjom doprinosimo i toliko željenom okončanju procesa Kažotićeve kanonizacije – koji traje već dulje vrijeme – te na Vašu adresu šaljemo, među ostalim, i službenu molitvu za njegovo proglašenje svetim.

Pošaljite molitvene nakane na grob bl. Augustina Kažotića

 

Iskoristite ovu izvanrednu priliku i napišite svoje molitvene nakane u donji obrazac! Vaše nakane odnijet ćemo na grob bl. Augustina Kažotića u katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije u Luceri (Italija) i to na dan proslave njegova blagdana 3. kolovoza 2023. godine!

Bl. Augustine Kažotiću, moli za nas!

Naručite kampanju: Bl. Augustin Kažotić

*Obavještavamo Vas da ćemo Vaše osobne podatke obrađivati u svrhu promicanja ove narudžbe, kao i statutarnih aktivnosti inicijatora: Zaklada Vigilare, Homerska 2, 10000 Zagreb. Davanje podataka je dobrovoljno. Imate pravo na pristup i ispravak svojih podataka. Ako ne želite da Zaklada Vigilare obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu provođenja statutarnih aktivnosti, molimo da nas o tome obavijestite pisanim putem na navedenu adresu.

Copyright © Zaklada Vigilare, Homerska 2, 10000 Zagreb
kontakt@vigilare.hr, 01/6446-421